(CAT)
BIOS:
Lluís Gavaldà és conegut principalment per ser el compositor i cantant del grup Els Pets, una de les la bandes més populars i respectades del pop fet en català. A part de la seva carrera musical, dirigeix i presenta el programa El celobert a ICat Fm des de fa nou anys i ha publicat cinc llibres, el darrer dels quals, “Sona cançó”, és l’origen del espectacle que presenta aquest 2023.
Joan-Pau Chaves és el director musical I teclista d’Els Pets des de fa més de vint anys. Col.laborador de diversos artistes, programes de tv i ràdio i actiu en la vessant docent, també ha publicat dos discs en solitari, “Melic del món” i “Cançons de fi de segle” on interpreta en clau pianística alguns dels hits més recordats del rock fet en català.
Lluís i Joan-Pau van presentar el seu primer espectacle conjunt “Cançons a la carta” en una gira de trenta concerts el passat 2022. Ara es tornen a retrobar per repassar amb la complicitat que els caracteritza el fil invisible que lliga algunes de les peces més estimades del seu cançoner propi amb els seus referents sonors.
(ESP)
BIOS:
Lluís Gavaldà es conocido principalmente para ser el compositor y cantante del grupo Els Pets, una de las la bandas más populares y respetadas del pop hecho en catalán. Aparte de su carrera musical, dirige y presenta el programa El patio de luces en ICat Fm desde hace nueve años y ha publicado cinco libros, el último de los cuales, “Sona cançó”, es el origen del espectáculo que presenta este año.
Joan-Pau Chaves es el director musical y teclista de Els Pets desde hace más de veinte años. Colaborador de varios artistas, programas de tv y radio y activo en la vertiente docente, también ha publicado dos discos en solitario, “Melic del món” y “Cançons de fi de segle” en los que interpreta en clave pianística algunos de los hits más recordados del rock hecho en catalán.
Lluís y Joan-Pau presentaron su primer espectáculo conjunto, “Cançons a la carta” en una gira de treinta conciertos el pasado 2022. Ahora se reencuentran para repasar con la complicidad que les caracteriza el hilo invisible que liga algunas de las piezas más estimadas de su cancionero con sus referentes sonoros.